4 Make-Up Trends die komende lente zullen domineren

4 Make-Up Trends die komende lente zullen domineren

Gebruik jij al jaren dezelfde make-up routine en vind je het wel eens tijd voor wat afwisseling? Hoewel de lente van 2019 nog even op zich laat wachten, zijn de trends voor dit jaar al duidelijk. Wat is er precies hip op dit moment? En hoe zorg ik ervoor dat mijn make-up looks aansluiten bij de make-up trends voor de lente van 2019?

In dit artikel geven we een overzicht van de 4 voornaamste make-up trends voor de lengte van 2019!

1. ‘Less is more’ blijft populair

lente makeupHoewel het natuurlijk al jaren zo is dat de nadruk steeds meer komt te liggen op het tonen van de huid, is deze trend voor de lente van 2019 nog een stuk sterker. Het is niet langer gebruikelijk om veel verschillende (sterke aanwezige) soorten make-up te dragen.

Make-up krijgt in de lente van 2019 daarom een nog sterkere ondersteunende rol. Dit betekent dat het des te belangrijker wordt om make-up uit te kiezen op basis van je huidtype en huidskleur.

Een lichte huid vraagt bijvoorbeeld om een heel andere soort make-up dan een water donkerdere huid. Weet je niet precies welke soort make-up het best bij jouw huid past? Laat je dan altijd even adviseren of lees dit.

Natuurlijk is het uiteindelijk ook een kwestie van uitproberen om erachter te komen welke soort make-up kleuren goed bij jouw huid passen. Maar onthoudt in alle gevallen in ieder geval ‘Less is more’ en zorg ervoor dat de focus op het tonen van je huid blijft liggen.

De make-up mag in de lente van 2019 dus zeker niet meer de boventoon voeren.

2. Sproetjes mogen zeker worden getoond

sproetjesBen jij in het voorjaar ook gezegend met een gezicht vol sproetjes? Goed nieuws! De trend voor de lente van 2019 is dat de sproetjes zeker getoond mogen worden. Het is dus niet nodig om ze te verbergen met allerlei soorten make-up. Het is zelfs zo dat vrouwen die geen sproetjes hebben deze tekenen met een dun potlood.

Er zijn verschillende manieren om met make-up juist meer accent te leggen op je sproetjes.

Het is aan te raden om, zeker wanneer je sproetjes hebt, de hoeveelheid make-up zeker te beperken. Gelukkig heeft de lente van 2019 ook als trend ‘less is more’, dus je hoeft jezelf zeker niet te schamen om minimale make-up te dragen wanneer je dit voorjaar naar buiten gaat!

3. Nude looks en natuurlijke lippen worden populairder

nude make-upIn het verlengde van de ‘less is more’ trend is er de trend van nude looks en natuurlijke lippen. Voor de lente van 2019 worden er twee uiteenlopende trends verwacht.

Enerzijds heb je de nude looks en anderzijds heb je de trend van donkere of opvallende lipstick in kleuren als donkerrode en roze.

Deze lente heb je wat dat betreft dus de mogelijkheid om flink uit te pakken met lipsticks, maar een nude look voldoet ook prima.

Weet jij al waar jouw voorkeur naar uitgaat deze lente?

4. Budget make-up is de nieuwe trend

Daar waar het vroeger normaal was om veel geld te besteden aan het kopen van make-up, hoeft dit tegenwoordig allang niet meer. Het is juist een nieuwe trend om weinig geld te besteden aan make-up en daarvoor in de plaats juist te kiezen voor allerlei budgetmerken zoals L’Oréal of Maybelline.

Wil jij ook niet langer veel geld betalen voor make-up? Shop dan voor de lente van 2019 jouw make-up bij elkaar in onze webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *