5 Must-Have Tools voor Perfecte Wenkbrauwen

5 Must-Have Tools voor Perfecte Wenkbrauwen

Je ziet ze wel eens op straat lopen: vrouwen met de perfecte wenkbrauwen. Zo prachtig gevormd en keurig symmetrisch, dat je je afvraagt hoe iemand dat voor elkaar heeft gekregen. Het slechte nieuws is dat bijna niemand zo geboren wordt. En het goede nieuws is dat we hier een aantal tools voor je hebben, zodat ook jij binnenkort met perfecte wenkbrauwen kunt rondlopen.

Hier zijn onze 5 must-have tools voor perfecte wenkbrauwen:

1: het pincet

De belangrijkste tool voor de perfecte wenkbrauw is natuurlijk het pincet. Een mooie wenkbrauw begint immers bij een mooie vorm. Een van de beste pincetten die ik ooit ben tegengekomen is de Tweezerman. Hiermee pluk je snel alle haartjes weg die buiten de gewenste vormgeving vallen.

Epileerpincet klauwvormige, buigzame bek – 9cm

2: het wenkbrauwborsteltje

Als je je wenkbrauwen in model hebt geplukt, kun je de haartjes weer even in de juiste richting kammen met een wenkbrauwborsteltje – zodat het model er weer goed inzit.

Wimper/wenkbrauw borsteltje – 25mm

3: het wenkbrauwpotlood

Wie wil er nu geen prachtige volle wenkbrauwen? Helaas is niet iedereen gezegend met een natuurlijke volle bos. Met een wenkbrauwpotlood vul je de wenkbrauwen mooi in. Hierdoor krijg je veel meer uitdrukking in je gezicht.

LA Colors browie wowie brow pencil Dark Blonde

4: wenkbrauwgel

Zoals je ook gel voor je hoofdhaar kunt gebruiken, bestaat er ook gel speciaal gemaakt voor je wenkbrauwen. Hiermee breng je je wenkbrauwen mooi in model, en zorg je er meteen voor dat het de rest van de dag ook zo blijft zitten. Wenkbrauwgel is verkrijgbaar in transparant en in diverse kleurentinten.

Wenkbrauw fix – transparent 2ml

brow kit5: de Brow Kit

Tot slot op nummer 5: de brow kit. Dit is een handig doosje dat in elke handtas past, waar alle spulletjes in zitten die je nodig hebt om je wenkbrauwen weer even bij te werken. Of je nu in de trein zit, even naar het toilet bent gegaan of in de wachtkamer zit te wachten – wanneer jij maar even de tijd hebt, kun je zo makkelijk je wenkbrauwen op hun best brengen.

Lees ook: Hoe wenkbrauwen in vorm brengen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *