Deze make-up tips laten je stralen tijdens Valentijnsdag

Deze make-up tips laten je stralen tijdens Valentijnsdag

valentijnHet lijkt nog ver weg, maar toch is het binnenkort alweer Valentijn. Natuurlijk weet je nu nog niet precies wat je tijdens deze dag gaat doen, maar je weet natuurlijk al wel dat je stralend voor de dag wilt komen.

Of je nu uit eten gaat of een dagje weggaat, een mooie make-up look hoort bij elke activiteit op deze dag.

Weet je nog niet precies welke make-up look jij voor Valentijnsdag wilt en begin je de keuzestress al te voelen?

In dit artikel geven we je een aantal handige (make-up) tips waarmee je er zeker van bent dat jij kunt stralen tijdens Valentijn!

Zorg voor een passende make-up look bij de activiteit

Waarschijnlijk weet je nu nog niet precies wat je tijdens Valentijnsdag gaat doen. Het is daarom van belang om verschillende make-up looks te bedenken voor verschillende activiteiten. Wanneer je iets actiefs gaat doen, zoals een sportieve activiteit, dat is het natuurlijk van belang om je make-up hierop aan te passen.

De kans is dan aanwezig dat je gaat zweten en je wilt natuurlijk niet dat je make-up gaat uitlopen. Tijdens sportieve activiteiten is het daarom niet handig om veel make-up te dragen. Wanneer je met je geliefde uit eten gaat hoef je hier veel minder rekening mee te houden.

Tijdens een etentje kun je dus zeker wat meer uitpakken met make-up.

Heeft je geliefde een bepaalde voorkeur?

Heeft je geliefde je in het verleden een compliment gegeven toen je een bepaalde soort make-up draagt? De kans is groot dat hij je tijdens Valentijnsdag ook graag met deze make-up ziet. Verras je geliefde daarom tijdens Valentijnsdag met jouw make-up look die aansluit bij wat hij mooi vindt.

Houd je partner eigenlijk helemaal niet zoveel van make-up? Dan is het misschien slimmer om een wat subtielere make-up look aan te houden tijdens Valentijnsdag. Je wilt natuurlijk wel dat je gekozen make-up aansluit bij hoe jouw partner je graag ziet.

Combineer een leuke make-up look met een nieuw kapsel

Wil je echt uitpakken tijdens Valentijnsdag? Dan kan je een leuke make-up look combineren met een nieuw kapsel. Wellicht heeft je vriend een keer aangegeven dat hij een bepaald kapsel erg mooi vind. Zie jij jezelf ook wel met dit kapsel? Dan is Valentijnsdag de ideale dag om er werk van te maken.

Zorg ervoor dat je ruim voor Valentijnsdag al weet welke kapsel je wilt, want naarmate Valentijnsdag dichterbij komt is er geen tijd meer om hier nog over te stressen. Zorg er ook voor dat je alvast een afspraak maakt bij de kapper, want de dagen rondom Valentijnsdag is meestal een drukke periode voor de meeste kappers!

Laat je make-up door iemand anders doen

Denk je dat het resultaat nooit zo mooi wordt als je de make-up zelf moet aanbrengen? Dan is het aan te raden om iemand anders te vragen om je make-up te doen. Natuurlijk hoeft dit niet direct een professional te zijn, want het natuurlijk zonde om veel geld te besteden aan een make-up look voor één dag.

Vraag een goede vriendin of een zus of ze tijd hebben om jouw make-up voor Valentijnsdag te doen. De kans is groot dat ze dit geen enkele probleem vinden en je graag willen helpen.

Heb je al een leuke outfit uitgekozen voor Valentijnsdag?

Een leuke verschijning valt of staat natuurlijk met een leuke outfit. Je kunt nog zo’n leuke make-up look hebben, maar zonder een leuke outfit is het totaalplaatje nooit compleet. Valentijnsdag is typisch zo’n dag waarbij je jouw leukste kleding aan wilt doen.

Natuurlijk hoef je niet meteen veel geld te spenderen aan nieuwe kleding.

Vaak kun je door kleding wat je al hebt te combineren al een leuke outfit creëren. Heeft je vriend eerder gezegd dat iets je leuk staat? Dan is deze outfit waarschijnlijk prima om te dragen tijdens Valentijnsdag.

Vind je het toch leuk om een nieuwe outfit te kopen voor Valentijnsdag? Je kunt ook je partner meenemen en hem een leuke outfit voor jou uit laten kiezen!

Zorg vooral dat je jezelf bent

mooie make-up look voor valentijn

Hoewel een indrukwekkende make-up look en een leuke outfit natuurlijk zeker belangrijk is, is het uiteindelijk vooral belang om gewoon te laten zien wie je bent.

Je partner kent je al een hele lange tijd en vindt je leuk zoals je bent. Overdrijf daarom niet te veel met enorm spectaculaire make-up looks of dure outfits.

De kans dat je partner dit juist minder mooi vindt is aanzienlijk.

De beste oplossing is een outfit waarvan je partner eerder heeft aangegeven dat hij dit leuk vindt staan, in combinatie met wat ondersteunende make-up. Weet je niet precies welke outfit je partner leuk vindt? Vraag het dan gewoon. Het hoeft uiteindelijk natuurlijk niet allemaal een verrassing te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *