Nu ook parfum via onze webshop verkrijgbaar!

Hallo ladies!

Of je nu naar het werk gaat, een avondje gaat stappen met vriendinnen of gewoon je dagelijkse klusjes verricht, perfect verzorgde nageltjes, wat make-up, een gepaste outfit en je bent ready to go!

Alhoewel we allemaal weten dat een lekker geurtje niet mag ontbreken…

Daarom hebben we bij PrettyMe vanaf nu ook een ruim assortiment aan parfum van alle bekende merken.

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat je bij PrettyMe alleen 100% originele merkparfum koopt. Ons assortiment wordt ook voortdurend uitgebreid met de nieuwste geurtjes.

Gaat je voorkeur naar bloemige Gucci, frisse Dolce & Gabanna of zoete Cacharel? Of ben je toch meer het sportieve Calvin Klein type?

We got it all!

Bekijk ons volledig aanbod parfum hier: https://www.prettyme.be/categorie/parfum/

 

Weetje:

Je hebt al waarschijnlijk gemerkt dat op vele flesjes parfum onderscheid wordt gemaakt tussen parfum, eau de parfum en eau de toilette.

Het verschil is vrij simpel: parfum is meer geconcentreerd en is dus intenser.
Het is meestal enkel verkrijgbaar in kleine hoeveelheden. Het kost ook meer, maar blijft wel heel de dag sterk aanwezig op je lichaam.

Dan is er nog eau de toilette, dat is een minder intense versie. Het verlucht veel sneller waardoor je het wel meerdere keren per dag kan aanbrengen.

Dus als je houdt van intense parfum dat heel de dag ruikt, kies je best voor parfum of eau de parfum. Als je meer voor wat lichtere geurtjes bent, dan ga je beter voor een eau de toilette. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *