Vaak Gestelde Vragen

Onderaan kan u de aan ons vaak gestelde vragen terugvinden. Neem deze aub even door alvorens ons te contacteren. Hebt u een vraag die hier niet werd beantwoord? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Betaling

Is mijn online betaling veilig?
Ja! Onze online betalingen worden verzorgd door Mollie, een toonaangevende en officieel erkende betalingsverwerker die al sinds 2005 bestaat. Indien u liever niet online via Bancontact of creditkaart betaalt heeft u nog steeds de keuze om uw betaling te voldoen via manuele bankoverboeking/overschrijving.
Kan ik contant betalen bij levering?
Neen, betaling bij levering is niet mogelijk.
Wat zijn de betaalmogelijkheden?
Wij bieden onze klanten de mogelijkheid te betalen via bankoverboeking, Bancontact/Mister Cash, Paypal (incl. Visa en MasterCard) en iDeal.

Levering

Hoeveel bedragen de verzendingskosten?
Voor levering in België hanteren wij een verzendingskost van €4,95. Voor een levering in Nederland bedraagt de verzendingskost €6,50. Vanaf een bestelbedrag van €45 bieden wij GRATIS levering aan in zowel België als Nederland!
Kan ik mijn pakket online volgen?
Dit kan! U ontvangt automatisch via email een verzendbevestiging met traceercode op de dag dat wij uw bestelling versturen. Uw pakket kan u vanaf dan zelf online volgen via de website van Bpost.
Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Uw bestelling wordt op werkdagen steeds geleverd binnen de 24 à 48uur. Producten die niet op voorraad zijn worden binnen de 10 werkdagen geleverd.
Kan ik mijn bestelling zelf komen ophalen?
Uw bestelling zelf komen afhalen in ons magazijn is op dit moment nog NIET mogelijk. In de toekomst zal dit wel mogelijk worden gemaakt.
X