Wat is I-Lak Soak off?

Wat is I-Lak Soak off?

ilakI- Lak semi permanente nagellak is een langdurige nagellak van het merk Peggy Sage. Permanente nagellak of ook gellak genoemd is nu dé nieuwste trend van vandaag. Het heeft tal van voordelen in vergelijking met de gewone nagellak.

De I- Lak houdt minstens 2 weken lang je nagels mooi. Het droogt in enkele seconden onder de lamp, je krijgt sterke nagels die er toch vrij natuurlijk uitzien en het is makkelijk te verwijderen met Nail soakers met Tips Off vloeistof.  Je laat je nagels daar 15 minuten in weken om dan af te schrapen met de manicuresticks.

I- Lak van Peggy Sage is een perfecte combinatie van de duurzame eigenschappen van een gel en het makkelijk aan te brengen eigenschap van een nagellak. Bovendien is het een prima keuze voor de aankomende feestdagen! 😉

Hoe I-Lak Aanbrengen?

Breng je I- Lak in volgende stappen aan:

  • Was je handen en maak je nageloppervlak schoon met een Triple Action Cleaner van Peggy Sage.
  • Breng een dunne laag I-Lak UV Basecoat aan op je 4 vingers (behalve de duim). Let goed op dat je het uiteinde van elke nagel goed bedekt met de basecoat en zorg er voor dat je de nagelriemen en de contour van je nagel niet raakt.
  • Plaats je vingers 10 seconden onder de UV- lamp om te drogen.
  • Herhaal voor de tweede hand.
  • Herhaal vervolgens de procedure voor je duimen. Let er wel op dat je je vingers goed onder de lamp plaatst!
  • Kies je I- Lak kleur, schud even met het flesje voor gebruik. Breng het dan aan op je 4 vingers behalve de duim. Laat 30 seconden drogen onder de lamp.
  • Doe hetzelfde voor de andere hand. En dan de 2 duimen.
  • Breng een tweede laag I- Lak kleur aan op dezelfde manier en volgorde als de eerste laag en laat weer 30 seconden drogen onder de lamp.
  • Breng als laatste een dun laagje UV- Top finish aan op de 4 vingers en laat 60 seconden drogen. En zoals je al kan raden doe je hetzelfde voor de 4 vingers op je andere hand en je 2 duimen!
  • Ontvet je nagels nog eens met Triple Action Cleaner en geniet 2 weken lang van je mooie nageltjes!

Veel Succes!

Video:

2 reacties op “Wat is I-Lak Soak off?”

 1. Goeienavond
  ik kocht de I-lak, en ik heb een LED lamp, toch is de lak niet droog na telkens 2 lagen van 30 sec droogtijd. Waaraan ligt het, Is een UV lamp iets anders dan een LED lamp?
  Graag uw antwoord aub?

  mvg

  Karin Heremans

  1. Hallo Karin,
   Als je de correcte werkwijze hebt gevolgd zoals hierboven staat omschreven (eerst een basecoat aanbrengen en laten drogen, I-lak aanbrengen, dan top finish aanbrengen) kan het maar aan 1 ding liggen en dat is inderdaad je lamp.

   Voor i-lak moet namelijk liefst een UV lamp gebruikt worden maar ook met een LED lamp moet het gaan. Droogtijden staan steeds op het potje:

   onder UV lamp: ~2 minuten
   onder LED lamp: ~30 seconden

   Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *